De Goornhoek 1-2, 7841 HC Sleen

ZwangerschapsyogaTijdens je zwangerschap verandert het lichaam heel sterk, zowel van binnen als van buiten. De hormonen bereiden het lichaam op emotioneel, fysiek en mentaal niveau voor op de rest van je zwangerschap, de bevalling en je moederschap. 

De zwangerschapsyoga is een mooie vorm van zelfzorg. Het ondersteunt je lichaamsprocessen in deze periode van veranderingen. Het houdt je lichaam soepel en fit. Je leert technieken toe te passen om zwangerschapskwaaltjes te beheersen. Het geeft een moment van ontspanning en tijd voor jezelf. Deze mooie cursus ondersteunt en bereidt je voor op de periode van verandering op alle niveau's op weg naar de bevalling en moederschap. 
 
We maken tijdens deze cursus gebruik van de volgende technieken:  Yoga, Do In, Meditatie, Ademhaling, Focus en Concentratie.
 

Lesdata 2019 

De cursus is een doorlopende cursus op zaterdagochtenden. Je kunt altijd instappen, te beginnen met een gratis en vrijblijvende proefles.
De cursus bestaat uit een blok van 10 lessen. Deze gaat in na aanmelding en betaling van je lessen. 

Tijd: 09:30-11:00
Locatie: Banyan Centrum Drenthe/ de Yogaboom, De Goornhoek 1 te Sleen.

Een klankschalensessie, een verpleegkundige, lactatiedeskundige, geboortetraumaconsulent met informatie over geboorteplan, informatie over zwangerschap,  bevallen, voeden en verbinden met je baby en draagdoeken behoren tot de aanvullingen in deze cursus.

aanmelden? Klik hier