De Goornhoek 1-2, 7841 HC Sleen

Zakelijk

Wij bieden voor de zakelijke markt diverse mogelijkheden:

Duurzame Inzetbaarheid

Werkgevers investeren steeds meer in de gezondheid van hun werknemers. Een investering in de gezondheid van werknemers is immers een gezonde investering in het bedrijf!

Op locatie

Onze behandelingen, workshops en cursussen kunnen in overleg op de bedrijfslocatie gegeven worden. Voorwaarde is uiteraard er geschikte ruimtes aanwezig en beschikbaar zijn. Complement Gezondheidscaching bepaalt wanneer een ruimte voldoende geschikt is voor behandeling, cursus of workshop. We hanteren hierbij criteria als:

De behandelingen

Behandelingen duren tussen de 15 en 30 minuten en hebben een sterk balancerend effect. Stimulerend op de circulatie, ontspannend omdat het stressverlagend werkt en pijnoplossend is. Resultaten zijn snel zichtbaar.
De coachingsgesprekken zijn noodzakelijk, wanneer er klachtgericht gewerkt wordt, om inzicht te verschaffen in de eigen klachten. 
Stoelmassages werken stimulerend en ontspannend tegelijkertijd. Het is gezond voor iedereen, met of zonder klachten.


Pilot

Er kan gekozen worden voor een pilot van een half jaar. In deze periode bekijken we of de behandelingen goed bevallen en of de resultaten positief genoeg zijn om verder te gaan. Wanneer besloten is om verder te gaan met de behandelingen, gaan we vervolgens uit van een jaarcontract. Na elk jaarcontract kan evaluatie plaatsvinden en besloten worden of verlenging plaatsvindt of niet.


Coaching

Onze coachingstrajecten richten zich op zelfreflectie, je stressfactoren, de automatische reacties op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en hoe deze je visie, je keuzes en je beslissingen beïnvloeden.

  Door de vaak hoge werkdruk en de verschillende belangen op de werkvloer is het moeilijk om bij jezelf te kunnen 
  blijven en overzicht te houden. Geduld en uithoudingsvermogen worden veel op de proef gesteld. 

  We bieden verschillende coachingstrajecten aan, gericht op wat je nodig hebt om je stress los te laten en meer
  overzicht en grip te krijgen op je werk. 

  Er zijn meerdere trajecten mogelijk, van coachingsgesprekken (mentaal ) tot coaching & counseling (mentaal en emotioneel) met fysieke trainingen / behandelingen om ook de automatische reacties op stress te veranderen (mentaal, emotioneel en fysiek).
  

Workshops

De workshops zijn gericht op het verklaren van oorzaak en gevolg van veel voorkomende klachten.
 
Informeer naar de mogelijkheden.