De Goornhoek 1-2, 7841 HC Sleen

Do-In voor de ontzwangerende vrouw

Deze cursus maakt onderdeel uit van het programma Ouders aan de TOP! 

De periode na de zwangerschap heet,  ontzwangeren . Deze periode is net als de zwangerschap een periode van grote veranderingen. Het lichaam is actief bezig weer terug te veranderen in de vorm van voor de zwangerschap met als verschil dat de hormonen je lichaam beïnvloeden om moeder te zijn.


Deze periode is een intensieve periode die ongeveer 9 maanden duurt.
In deze periode van herstel, probeer je te herstellen in een sterk veranderde leefsituatie.  Je hebt er een kindje bij,  die volledig van je afhankelijk is, naast de normale dingen van alle dag.  Daarnaast moet je jezelf leren kennen als moeder (eerstgeborene) of als moeder van twee, drie of vier + kinderen. Ook is de situatie verandert ten opzichte van je partner. Hij /zij zal moeten wennen aan hoe jij bent verandert en hoe zijn/ haar rol is verandert in het gezin. 

Resultaat

Do In helpt je op alle niveau’s ( fysiek, emotioneel en mentaal) sneller weer fit te worden en in balans te komen  (energiebalans, emotionele balans, hormoonbalans), zodat je zo snel en zo goed mogelijk je nieuwe situatie aan kunt en hier van optimaal kunt genieten.

Wanneer

Op de maandagmiddag
16:30-18:00

Waar

Banyan Centrum Drenthe, De Goornhoek 1 te Sleen